Jeroen Ermens         

Jeroen Ermens 

Jeroen heeft gestudeerd aan de Rockacademie (HBO) in Tilburg.
Na een 4-jarig traject gevuld met heel veel Keys plakt hij er nog 2 jaar achter aan en studeert hij momenteel aan de Master of Music in Tilburg.

Jeroen is een veelzijdige toetsenist hij beperkt zich namelijk niet alleen tot piano maar heeft zijn sound pallet ook uitgebreid met Synthese, samples en een grote liefde voor Hammond Orgel. Als je dus naar meer opzoek bent dan alleen piano is Jeroen de juiste persoon.

In de avonden en weekenden is Jeroen vaak te vinden op het podium, hij valt in bij tal van Coverbands, is vaste toetsenist bij Mick Stender, Purple Jazz en Nicci Nova maar het allerliefst staat Jeroen in het theater met kleine en grote producties. “De combinatie van theater en muziek is echt heel fijn, zo mooi hoe je met muziek een act kan ondersteunen.”

Hoe fijn is het om les te krijgen van iemand met veel ervaring in de muziekpraktijk? Daar word jij toch ook blij van? Jeroen is een enthousiaste docent die graag niet alleen de speeltechniek maar juist de breedte van een toetsenist aan zijn leerlingen overbrengt.
Je kiest je eigen (pop)songs die je wil leren en voor de jongere beginners biedt hij ook de structuur van een lesmethode, gecombineerd met liedjes die jíj leuk vindt.

Wil je Jeroen Live zien performen op Hammond?

https://www.youtube.com/watch?v=4Zb3ZfI30Ss

Of op piano?

https://www.youtube.com/watch?v=7YbnT-164IE

Informatie
Lessen
Nieuws
Docenten Team
Foto's
Video en Muziek