Muziekles Eindhoven

Muziekles in omgeving Eindhoven? Dan ben je bij Key4Music aan het juiste adres. Vanuit de A58, de A2 of over de Boschdijk ben je snel in Best, Son en Breugel of Oirschot. Gratis parkeren, gratis Wifi en een fijne ruimte om te wachten. Met een vers bakkie koffie of thee wordt wachten meteen een lekker momentje voor jezelf. 

Muziekles bij Key4Music


Key4Music is een unieke en eigentijdse muziekschool met persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Voor de beginnende maar ook gevorderde muzikant bieden we inspirerende lessen in een prachtig pand met de beste faciliteiten en de nieuwste instrumenten, in de buurt van Eindhoven. Het docententeam is met zorg samengesteld en bestaat uit 18 docenten die zowel werkaam zijn als docent maar daarnaast wekelijks te vinden zijn op de Nederlandse podia. Hun muzikale passie nemen ze mee terug in de lessen, die speciaal voor een ieder op maat worden gegeven. Persoonlijke aandacht en speelplezier staan voorop.


Bekijk het uitgebreide lesaanbod bij Eindhoven en kom gerust een kijkje nemen of een introductieles volgen. Of kom kijken bij éen van de vele optredens die onze leerlingen en docenten verzorgen in de gehele regio rondom Eindhoven.

Informatie
Lessen
Nieuws
Docenten Team
Foto's
Video en Muziek