Herinnert u zich deze Nog, Nog, nog?.............(GECANCELD IVM CORONA)

Helaas moeten we melden dat we deze workshops naar 2022 gaan overhevelen. Dit ivm de aangescherpte CORONA maatregelen.

Er komen nieuwe data, ook in de avond en/of weekend. Dus meld je wel aan dan houden we je op de hoogte van de nieuwe data.

Gaat u met me mee terug in de tijd?
Speciaal voor de oudere muziekliefhebber duiken we samen dieper in de muziek van toen en nu! Waar komen de hits vandaan? Wie schreven ze? En misschien nog wel interessanter: Hoe zag het leven van deze artiesten eruit?
Er staan 3 unieke workshops gepland voor maximaal 20 deelnemers per keer, dus wees er snel bij. Vol=Vol
Woensdag 17 november: Rock ‘n’ Roll
Woensdag 24november: Motown
Woensdag 1 december: The British Invasion
Tijd: 10.00-11.00
Locatie: Vestzaktheater
Kosten: €37,50 voor 3 workshops inclusief koffie/thee

Meld je aan via: info@key4music.com

Hoe en wat?
Stiekem houden we allemaal van muziek! Waar de één misschien eerder aan de bar blijft zitten met Andre Hazes op de achtergrond, zal de ander vliegensvlug de dansvloer op gaan bij het horen van ABBA. Eigenlijk maakt het niet uit: Al deze artiesten hebben hun eigen achtergrond, verhalen, problemen en hoogtepunten. Samen gaan we op zoek naar de betekenis van deze muziek voor de wereld, maar in het bijzonder: voor uzelf!

Wat werd er bij u thuis gedraaid? Hoe klonk het typerende geluid van een vinylplaat ook alweer?
U gaat terug in de tijd door samen naar muziek te luisteren, erover te praten, te zingen én zelf muziek te maken. Neem gerust uw lievelings vinylplaat mee en uw instrument als u ook graag actief mee muziek wil maken.

Verwacht hierbij een reis door de tijd naar de jaren 50 en de bijbehorende Rock ‘n’ Roll, maar ook de jaren 60 waarin The Beatles en The Rolling Stores furore maakten. Kortom: Een reis door de tijd langs alle hoogte- en dieptepunten van de popmuziek.

De workshops worden gegeven door Thomas Vergouwen. Thomas studeerde in juni 2021 af aan de Rockacademie te Tilburg en geeft muzieklessen bij Key4Music. Vanwege zijn brede muzieksmaak heeft hij altijd grote interesse gehad in de geschiedenis van al deze muziek. Hem lijkt niets mooier dan al deze verhalen en kennis met u te delen!


Informatie
Lessen
Nieuws
Docenten Team
Foto's
Video en Muziek