Vooropleiding Conservatorium/Pop-en Rockacademie

Leerlingen die de ambitie en het talent hebben een muziekvakopleiding te gaan volgen worden bij Key4Music op maat gecoached door gelicenseerde, professionele docenten.
Geen grote groepen, maar intensieve én individuele lessen op maat zodat je de grootste slagingskans hebt om te worden aangenomen op de opleiding van je keuze.
Al jaren staat Key4Music aan de TOP met 100% aanname van onze studenten. Vraag gerust naar onze referenties van de inmiddels vele oud-studenten.
Voor meer informatie over de tarieven en de intakeprocedure kun je met Rick van Dunn contact opnemen via: mail

Tijdens de intake(kosten €85 voor 60 minuten) word je op je muzikale vaardigheden en muzikale kennis beoordeeld door 2 vakdocenten. Zij zullen je hun eerlijke mening geven over je niveau en je positie ten opzichte van een vakopleiding. Bij een positief advies werken we tot aan je auditie aan een intensief programma om je klaar te stomen voor een muziekvakopleiding naar keuze.
Dit programma is een specifieke én unieke vooropleiding voor: conservatorium/popacademie of rockacademie.

HBO opleidingen:

  • Artez Conservatorium, Popacademie (Arnhem, Enschede, Zwolle) - Met deze opleiding hebben we een speciaal samenwerkingsverband/convenant en dit biedt vele privileges.
  • Fontys Conservatorium, Rockacademie (Tilburg) Informeer naar de mogelijkheden op een voorsprong middels lessen van onze gelicenseerde docenten.
  • Codarts Conservatorium, Popacademie (Rotterdam)
  • AHK Conservatorium, Popacademie (Amsterdam)
  • overige Conservatoria in binnen- en buitenland


Wil je auditie gaan doen voor één van de MBO muziekopleidingen in Nederland? Neem ook dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden om een vooropleidingstraject te volgen.

Dit vooropleidingstraject wordt speciaal op maat samengesteld voor jou en afgestemd op de actuele toelatingseisen van de diverse opleidingen.
Hiermee streven we naar hoge kwaliteit en een hoog rendement, binnen de meeste intensieve vooropleiding van Nederland.

De docenten van Key4Music hebben een licentie, wat betekent dat wanneer je door één van hen bent gecoached én de vooropleiding positief hebt afgerond, je een aanbeveling krijgt en voorrang tot plaatsing bij de HBO opleiding aan Artez of aan de Rockacademie. Dit kan resulteren in het overslaan van de eerste auditie ronde. 


Informatie
Lessen
Nieuws
Docenten Team
Foto's
Video en Muziek